Tõrva Loits üllatas efektse etendusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel Tõrva Loitsul oli korraga laval erakordselt palju esinejaid, kui koos Tanel Padar & The Suni ning Päär Pärensoniga astus üles 200 koorilauljat.
Tänavusel Tõrva Loitsul oli korraga laval erakordselt palju esinejaid, kui koos Tanel Padar & The Suni ning Päär Pärensoniga astus üles 200 koorilauljat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva Loits üllatas nii publikut kui korraldajaid. Publiku üllatuseks oli etendus vaatemängulisem kui oodata osanuks, korraldajaile tuli aga meeldiva üllatusena rahva suur huvi.

Tõrva Loits jutustas loo Kalevipojast – lühemalt kui eeposes kirja pandud, ning pisut ka tänapäevasemalt, sest Päär Pärensoni tekstides leidus vihjeid Eesti tänapäevale.

Päär Pärensoni ja Tanel Padar & The Suni saatis 200 koorilauljat nagu muistsetes regilauludes: eeslauljad ees ja koor järel. 300 tantsijat andis aga muusikalisele poolele vaatemängulisust juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles