Lossi garaažis käisid vargad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taagepera  loss
Taagepera loss Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Täna öösel või varahommikul, ööl vastu 13. augustit on murtud sisse Taagepera lossi garaazi ja viidud ära murutraktor Husqvarna R18AWD. Tegu on rider-tüüpi niidukiga, millel ees kolme teraga lõikeseade CombiClip 112. Murutraktori mudeli number on 9664141-01/20 ja seerianumber on 2010120006.

«Juhul, kui keegi märkas sellel õhtul või varahommikul mingit kahtlast järelkäruga autot, suuremat transpordibussi või autot või muidu kahtlaseid tegelasi lähikonnas toimetamas või ka pakutakse kellelegi kusagil ilma dokumentideta murutraktorit müüa, siis igasugune info on väga teretulnud lossi Facebooki-kontol, telefoninumbril 5348 6352 või politsei lühinumbril 110,» ütles lossi mõisavalitseja Georg Gorbatenko

«Tulemusliku info eest teeme lossis korraliku ööbimise ja õhtusöögi välja,» lubas ta.

«Kuuldavasti on seda hiljuti siin Lõuna-Eestis mitmel pool juhtunud. Fakt on, et transpordivahendita nad neid asju minema viia ei saa. Kui nüüd kellelgi kusagil sarnasest olukorrast mõni auto silma või pildile jäänud on, siis see võiks juba sammuke edasi olla,» lisas Gorbatenko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles