Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Päevapala: Mandli-kohvi semifreddo*

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Mandli-kohvi semifreddo
Mandli-kohvi semifreddo Foto: Pühajärve restoran

Kogus: 4 portsjonit

50 g mandlilaaste
75 g suhkrut
200 ml vahukoort
1 muna
kanget kohvi või espressot

Valmistamine:

Mikserda munakollased ja suhkur kohevaks vahuks, lisa kohvisegu. Vahusta mikseris koor ja röstitud mandlipuru. Sega kõik ained omavahel läbi ning tõsta ühte suuremasse või mitmesse väiksemasse vormi. Silu pealt ühtlaseks, kata toidukilega ja hoia sügavkülmas 6 tundi kuni üleöö. Kasta vorm(id) korraks kuuma vette ning kummuta maius serveerimisalusele. Serveeri külmalt koos värskete marjadega.

Märksõnad

Tagasi üles