Otepääl saab varsti imetleda Ameerika autosid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Power Camp 2010 Otepää keskväljakul.
Power Camp 2010 Otepää keskväljakul. Foto: Argo Raid

Juba traditsiooniks saanud Ameerika autode kokkutulek toimub Otepääl 16.–18. augustini, andis teada Oteää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht. Otepäälased saavad Ameerika autosid imetleda 17. augustil kella 12st Keskväljakul.

Ameerika autode kokkutuleku Power Camp korraldaja Argo Raid Otepää motoklubist sõnas, et seekord koguneb Annimatsi kämpingusse ligikaudu 60–70 autot Lätist, Rootsist, Soomest ja Eestist.

Vahetatakse kogemusi ja muljeid, vaadatakse autosid ning tehakse ühine kruiis 17. augustil marsruudil Annimatsi–Sihva–Kääriku–Sihva – Kolga tee – Pühajärve tee, mis tipneb uhke paraadiga Otepää Keskväljakul.

Ameerika autode kokkutulek Power Camp on teadaolevalt Eestis üks vanimaid kokkutulekuid. Esimene toimus aastal 1999, kaks aastat üritust ei toimunud. Sellel aastal toimub kokkutulek juba 13. korda.

Seoses autode paraadiga on Otepää Keskväljak 17. augustil kella 11–14 osaliselt suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles