Mitmed majapidamised jäid elektrita

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleringi Otepää alajaama seiskamine on seotud avariiliste töödega Eleringi Tõrva alajaamas.
Eleringi Otepää alajaama seiskamine on seotud avariiliste töödega Eleringi Tõrva alajaamas. Foto: Arvo Meeks

Alates esmaspäeva õhtust kuni teisipäeva pärastlõunani olid mõnes Valgamaa piirkonnas elektrikatkestused.

Esmaspäev õhtul ning teisipäeva hommikul oli katkestus Tõrva linna piirkonnas. Elektrikatkestusi oli täna ka mujal Valgamaal.

Täpseid asukohti Elektrilevi rikketelefoni töötaja öelda ei osanud. Tema sõnul oli metsas elektrijuhe maas ja sellest tekkisid ka probleemid. Elekter pidi tagasi tulema teisipäeval orienteeruvalt kell 16.

Elektrilevi kodulehel oli eile kella 14 paiku kirjas, et rikkelised katkestused on seitsmes alajaamas. Rikketelefoni töötaja ütles, et seda väidet ta kinnitada ei saa ja täpne alajaamade arv selgub täna.

Kodulehe andmetel oli eile Valgamaal 1082 majapidamist elektrita. Elektrilevi pressiesindaja Kaarel Kutti sõnul aga oli see valeinfo ja ilmselt oli tegemist kaardirakenduse veaga.

"Kaart uueneb automaatselt ja kaardi töös on vigu esinenud paraku ka varem," ütles Kutti. Tema sõnul oli elektrita 66 majapidamist. Nendest pooltele taastati elektrivarustus nelja minuti jooksul. 

Kella 20 ajal oli kodulehe andmetel elekter kõigis majapidamistes tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles