Velotuur toob kaasa liikluspiirangud

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti keti velotuuri algus.
Balti keti velotuuri algus. Foto: Toomas Tatar / Postimees / Scanpix

Täna, 21. augusti keskpäeval antakse Viljandi südalinnas start Baltiketi Velotuuri kolmandale etapile Viljandi-Otepää. Sõit kulgeb marsruudil Viljandi-Loodi-Sultsi-Paistu-Holstre-Mustla-Soe-Suislepa-Tõrva-Jõgeveste-Soontaga-Kuigatsi-Keeni-Sihva-Otepää.

Pärisuunas liiklejaid võistlejate kolonnist mööda ei lasta. Vastutulevatele liiklejatele annab peatumismärguande politseieskort. Korraldajad vabandavad ebamugavuste pärast, mida velotuur teistele liiklejatele kaasa võib tuua.

Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht andis teada, et kell 14.50–15.20 on mäefiniš Otepääl Pühajärve tee ja Mäe tn ristmikul. Kell 15.30–16.00 on aga vahefiniš hotelli Murakas ees.

Velotuuri 3. etapi finiš on ajavahemikul kell 15.50–16.30 Otepääl hotelli Murakas ees. Kell 15.50–16.30 aga leiab aset võitjate pidulik autasustamine Tehvandi kohviku ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles