Elu Aakres läheb edasi

, Puka vallavanem, Reformierakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kadaja
Heikki Kadaja Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Avaldasin Otepää Teatajas kui kohalikus ajalehes selgitusi selle kohta, et mitu ajakirjanikku on  liitumisläbirääkimiste alustamist Rõngu vallaga kajastanud kui selget otsust liituda. Sellist arvamust avaldas ka mitu vallakodanikku ja see sundiski asju selgitama.

Arvasin artiklit kirjutades ja arvan ka täna, et see pole nii. Puka vallal ja selle kodanikel on ikkagi veel võimalusi, mida kaaluda, ning viimaks ei peaks siiski üldse liitumisega kiirustama või ka liituma. Mõistan, et  selline arvamus võis Silver Laksile kui Rõngu vallaga liitumise eest tulisele võitlejale mitte meeldida.

Kui rääkida vaba tahte avaldamisest, on ilmselt meil Silver Laksiga vabadusest erinevad arusaamad. Mulle meenub oma eelmise riigikorra aegsest kooliajast tõlgendus vabadusest, mis kõlas, et see on tunnetatud paratamatus. Sellise tõlgenduse sugemeid leian ka sellest artiklist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles