Tõrva võttis oma lauljaid vastu kui tõelisi tähti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva laulustuudio neidudekoori kontsert
Tõrva laulustuudio neidudekoori kontsert Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vaatamata ärajäänud tuurikontserdile Fixiga ja vihmasele õhtule esines Tõrva neidudekoor reedel Tantsumäel ja üle poole tuhande fänni võttis neid vastu nagu tõelisi tähti.

Kõik algas juba sellest, kui neiud saabusid kohale kolme uhke limusiiniga. Sõit tuli Greete motellist, kus neid proovi ja kontserdi vahel kostitati maasikate ja vahukoorega.

Kui koor autodest väljus, lennutati taevasse rakett ja lahvatasid põlema suured säraküünlad.

Selle toreduse eest hoolitsesid Tõrva ettevõtjad Aavo Tamm ja Eero Viisu, kes on kaasanud üle kahekümne sponsori, et "Laululahingu" võitnud Tõrva laulustuudio neidudekoor saaks tunda end väärikana.

Au sisse tõsteti ka kontserdi külalislaulja Voldemar Kuslap, kes on oma esimesed lauljasammud Tõrvas teinud. Tema sõidutati kohale Willisega, mis oli selle sündmuse eel uue värvi saanud ja katusest ilma jäetud.

Kontserdil lauldi "Laululahingu" laule ja esitati uus kava. Kaastegev oli Fixi klahvpillimängija ja solist Evald Raidma.

Küsimusele, kuidas teile meeldis sellel kontserdil esineda, vastasid mõlemad mehed: "No niisuguste tüdrukutega koos ..." Nende heldinud nägudelt pidi küsija vastuse lõpu oskama ise välja lugeda.

Valga maavalitsuse, Tõrva linnavalitsuse ja -volikogu esindajatel oli lauljaile ja dirigent Maie Kalale vägagi üllatavaid kingitusi.

Kõigest pikemalt teisipäevases Valgamaalases.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles