Skate-parki avamine meelitas kohale ekstreemspordihuvilised

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva skate-parki avamine meelitas kohale mitukümmend ekstreemspordihuvilist.
Tõrva skate-parki avamine meelitas kohale mitukümmend ekstreemspordihuvilist. Foto: Sandra Saar / Valgamaalane

Täna avati Tõrvas skate-park, mida oli uudistama tulnud mitukümmend huvilist. Avamisel oli võimalik jälgida Eesti parimate ekstreemsportlaste (BMX, rula- ja tõukerattasõitjad) demoetendust ning ka kohalikud said näidata, milleks nad on võimelised.

13aastane Erki, kes oli avamisele tulnud, ütles, et soovis näha, kuidas profid sõidavad. Võistluses, mis korraldati kohalike vahel, noormees osa ei võtnud, sest enda sõnul pole ta veel nii osav. Erki aga leidis, et skate-pargi tegemine oli väärt mõte. „Mul on hea meel, et Tõrvasse selline koht tehti. Olen siin juba mitmel õhtul käinud ja alati on väga palju noori sõitmas,“ ütles noormees.

Noortevaldkonna eest vastutava Tõrva abilinnapea Maido Ruusmanni sõnul on vastvalminud ekstreemspordiväljak järjekordne samm selles suunas, et kujundada Tõrva noortekeskuse territooriumist terviklik noortele suunatud vaba aja veetmise koht, mis pakub aastaringset tegevust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles