Otepää noored lõid valimisliidu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää valla noored lõid valimisliidu Meie Kodu, kuhu kuuluvad peamiselt inimesed, kellel puudub varasem kokkupuude teiste erakondade või valimisliitudega.

Uue valimisliidu kaudu tahavad selle loojad enda sõnul Otepää valla juhtimisse tuua värskeid ideid ja nooruslikku energiat.

Valimisliidu ühe eestvedaja Martin Tederi sõnul tuleb ise initsiatiivi näidata ja võtta vastutust, kui on soov midagi paremaks muuta. «Oleme energiat ja hakkamist täis ning tahame Otepää muuta kohaks, kus meil kõigil oleks hea olla. Olen kindel, et valimisliidu Meie Kodu liikmed suudavad Otepää valla juhtimise halba kuvandit muuta,» lausus Teder.

Otepääl on poliitiline olukord juba aastaid olnud ebastabiilne, mis on toonud kaasa skandaale ja mistõttu on pidevalt vahetunud juhtpositsioonidel olevad inimesed.

Valimisliidu Meie Kodu eestvedaja Siim Kalda sõnul on Otepää vald murdepunkti äärel, kus tuleb teha valik, kas jätkata vanaviisi või anda uutele inimestele võimalus.

«Täna on heade asjade kokkulangevuse tõttu saanud kokku aktiivsed ja haritud noored inimesed, kes soovivad parandada Otepää mainet ja oluliselt rohkem tähelepanu pöörata kohalikele elanikele. Hetke poliitilise olukorra jätkudes julgen väita, et nelja aasta pärast on need inimesed lahkunud Otepäält ja sellist võimalust ei pruugi enam tulla,» lisas ta.

Valimisliit ei ole valinud enda seast välja esinumbrit, sest liikmed leiavad, et selle otsuse teeb valijaskond. See, kes kõige rohkem hääli kogub, saabki endale esinumbri staatuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles