Tivoli Tuur toob endaga õuduste maja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Tivoli Tuur külastab sel aastal 12 Eesti linna. Alguse saab see 16. juulil Tallinnas ning Valga linna jõuab 10. septembril.


Lisaks uutele karussellidele nagu «Twister», lähevad tuuritama ka uus õuduste maja «Demon House» ja esimest korda Eestis ka «Simulaator». Kokku on lõbustuspargis 16 atraktsiooni nii suurtele kui väikestele, õnnemängud, toitlustus ja meelelahutusprogramm.

Lisaks uutele ja huvitavatele bändidele nagu Liiza Q ja Smashed Nail Sister esineb tuuril uuesti kokku tulnud kunagine menubänd Wallavanem.

Igal õhtul toimub noortele Virtual Dance Night, kus Ring FM stuudios asuv DJ annab kontserdi ja suhtleb publikuga interneti ja veebikaamerate kaudu. Igas linnas töötab lõbustuspark neljapäevast pühapäevani, lõppedes traditsioonilise ilutulestikuga. Park on avatud neljapäeval ja reedel kell 17- 23ning laupäeval ja pühapäeval kell 14-23.


LINNADE KAVA:

Tallinnas Mustakivi Prisma ees 16.-19. juuli
Rakveres Põhjakeskuse ees 23.-26 juuli
Narvas Geneva ees 30. juuli-2. august
Kohtla-Järve linnavalitsuse ees 6.-9. august
Pärnus Decora juures 13.- 16. august
Haapsalu raudteejaama ees 20.- 23. august
Kuressaare rannas 27.- 30. august
Viljandis Männimäel 3.- 6. september
Valgas Tivoli platsil 10.-13. september
Võrus Tamula ääres 17.- 20. september
Tartus Annelinnas 24.-27. september
Tallinnas Saku Suurhalli ees 1.- 4. oktoober

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles