Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Veel hiljuti ühinemisplaane haudunud Helme, Põdrala ja Tõrva said valmis ühise jäätmejaama. Tegemist pole siiski kohaga, kus saaks vabaneda sortimata olmejäätmetest.

 Hoolimata sellest, et ASi Otepää Golf suhtes pankrotimenetlus algatati, võib Otepääl jätkuvalt golfirõõme nautida. Tänavu esmakordselt Otepää Golfiklubi korraldatud ja noortele mõeldud kolmenädalast treeningsarja juhendab PRO Edward Lainchbury Inglismaalt.

Küsimus-vastus: Kuidas tõsta Valgamaa mainet? Küsimusele vastab MTÜ Sebra Koolitused juhatuse esimees Marek Mekk.

Lõppenud on Valga linnapargi tiikide korrastustööd. Kuna park ise pärineb juba mõisaajast, vajavad veesilmad aeg-ajalt hädasti uuendamist.

Puhastus oli vajalik, kuna vanad mõisapargi tiigid roiskusid ning kippusid kinni kasvama. Algselt planeeriti uuendustööde käigus rajada kolmaski tehisveesilm, aga kuna pinnas välja valitud kohas vett ei pidanud, piirduti kahega. Praeguste tiikide pindala on 3900 m2. Loe põhjalikumalt lehest!

Maavalitsuse karjääriinfo spetsialisti Mart Jallai eestvedamisel korraldati Valgamaa noorte seas tööteemaline küsitlus. Selgus, et vastav info on halvasti kättesaadav ning tööpakkumisi napib.

Kogenud aednik Juhan Juhani on rooside kasvatamisega tegelenud juba 48 aastat ning teab neist aristokraatlikest ja lummavatest ilutaimedest pajatada nii mõndagi kasulikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles