Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Ajalehe Valgamaalane korraldatava kampaania auhinnaks on 4. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuva Madonna kontserdi pilet kahele. Loosimine
toimub 31. juulil. Tutvu kampaaniaga ajalehes.

Juba neljandat aastat toimib Valga linnas malev, kus osalevad aktiivsed ja töökad noored, aitamaks linna välimust ja heakorda parandada.

Kasina rahaga harjunud Valgamaa omavalitsustel suurt häda pole. Esimese poolaasta möödumisel oli tulumaksu laekumise vähenemine Valgamaa
omavalitsustes Eesti keskmisest vastuvõetavam.

Nüüd kui pool krossihooajast möödas, on Otepää poiss Henri Mündi näidanud, et hea tempo esimestel etappidel polnud juhus.

Küsimus-vastus: Milline on SA Otepää Spordirajatised uus kodulehekülg? Vastab SA Otepää Spordirajatised juhataja, valla spordijuht Merlin Müür.

Korraldatud jäätmeveo rakendumine Valgamaal on jõudnud lõppfaasi, kuid sellesisulisi küsimusi ja ka segadust jätkub arvatavasti edaspidisekski.
Süsteemi rakendamine Valgamaal on mitmes mõttes kulgenud üle kivide ja kändude. Jäätmeveoga seotud küsimusi selgitab Valga Piirkonna Keskkonnakeskuse juhataja Riho Karu.

Traditsiooniliselt leiab lehest Valgamaa ürituste kava ning Läti uudised.

Lugeda saab Erkki Kõlu anekdoote, lahendada ristsõna ja sudokut. Antud on ülevaade Valga loomade varjupaiga kodu otsivatest loomadest.

Savi talu Palupera vallas on alates asutamisest 141 aastat tagasi järjepidevalt ühe suguvõsa käes olnud. Sealsete asukate lugu võib pidada läbilõikeks eestlaste keerulisest ajaloost. Loe lehest pikemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles