Laupäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Valga linnavalitsusel nurjus rahvusvaheline riigihange veemajanduse projekti jaoks 32 miljoni krooni suuruse laenu saamiseks. Tõrva ja Otepää isegi ei ürita rahvusvahelistelt pankadelt raha saada.

Eelmise sajandi viimasest aastakümnest siiani on Eesti Depeche Mode Fännklubi (EDMFK) pidanud igal suvel kokkutulekut. Tänavu jõuavad klubi suvepäevad esimest korda ka Valgamaale - 31. juulist 2. augustini on fännid koos Torupillitalus Riidajas.

Juba kümnendat korda leiab Tõrvas aset loodusfestival «Las jääda ükskimets» (mulgi keeles «Las jäijä üitski mõts»). Eelolev festival kestab 7.-14. augustini. Mis selle kaheksa päeva jooksul kavas on, seda teab
festivali eestvedaja, kirik-kammersaali tegevdirektor Ilmar Kõverik.J

Küsitlusest leiab, mida vastavad inimesed küsimusele, kas Valgamaal on piisavalt üritusi. 

Masu ajal võiks arvata, et reisid välismaale on minevikumuusika ning et inimesed püüavad nautida Eestimaa vihmast suve. Kuid tundub, et päris
nii ei ole. Valga reisibürood tööpuuduse pärast ei kurda.

Küsimus-vastus: Kuidas on Otepääl korraldatud liiklus 2. augustil toimuva käsitöölaada ajal? Vastab Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

Kuigi kergliiklusteede valmimisajaks on plaanitud alles sügis, on osale Pedeli jõe äärsetele teedele juba asfalt peale pandud ning inimesed võtavad uuest võimalusest kõik, mis võtta annab. Segadust tekitavad aga liiklusmärgid.

Mitmed mobiiltelefoni kasutajad on kurtnud, et Valga kaubanduskeskustes on mobiiliga ühenduse saamine võimatu või hüppab kõne ootamatult Läti mobiilsidevõrku. EMT kinnitusel ollakse probleemist teadlik ning sellega tegeletakse.

Mitme riigi noored organistid täiendasid end Valgas. Teine rahvusvaheline kirikumuusika suveakadeemia korraldas Valgas meistrikursused, kus noored parandasid ning täiendasid oma oskusi orelimängus.

India võlub ja tõrjub oma vastuolulisusega. Kuidas on ühel pisikese riigi pisikesel tüdrukul võimalik läbi lüüa hiigelriigis, mis oma rahvaarvult on teine riik maailmas? Eks ikka tänu Hollywoodi filmikompaniile ja suurele armastusele.

Lehest leiab veel telekava ja külvihoroskoobi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles