Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Valga linnas Jaama puiestee 1 asuva hotelli ümbrus on hooldamata. Linnavalitsus on seetõttu aastaid omanikuga kirjavahetuses ning on rakendanud asendustäitmisi. Pühapäeval möödus järjekordne tähtaeg, mis oli antud krundi koristamiseks ja heina niitmiseks.

Enamik pankasid on alustanud avalduste vastuvõtmist klientidelt, kes soovivad jätkata maksete tegemist teise pensionisambasse 2010. aastast.

Ajalehe Valgamaalane korraldatud piletimängu, millega loositi välja kaks piletit Madonna kontserdile Tallinnas, võitis Valgamaalt Patkülast pärit Maarja Adamson.

Suvi on teeparanduste aeg ning tihti peab arvestama sellega, et sihtkohta jõudmiseks tuleb kiiruspiirangute tõttu varuda kauem aega. Kuid kahjuks kõik liiklejad seatud reegleid ei täida.

Küsimus-vastus: Valgas on augusti alguses olnud puuskulptuuride sümpoosion ja samal ajal ka Säde pargis džässikontsert. Sümpoosioni sel aastal ei ole, kuidas on lood kontserdiga? Vastab Valga kultuuri- ja
huvialakeskuse kultuuritööjuht Kaja Sisask.

Kultuurileheküljelt leiab muuseumiveeru ning Valga augusti kultuuriürituste kava.

Algamas on uus õppeaasta ning kõigil kooliminejatel on selle tarbeks vaja suurt hulka uusi asju. Iga-aastasteks ostudeks on muidugi vihikud, päevik ning kirjutusvahendid, kuid esimesse klassi mineja vanematel on väljaminekud suuremad.

Sümbioosi looduse ja muusika vahel on Leigol timmitud üle kümne aasta. Sellele vaatamata suudetakse ikka ja jälle muusikagurmaane üllatada.

Taimed on tundlikud olendid - seda tõestas Itaalias asuva Damanhuri ökokogukonna kultuurijuht Macaco Tamerice laupäeval, 1. augustil Tõrva kammersaalis esinedes üsna veenvalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles