Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Nädalavahetusel Kadrioru staadionil toimunud Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel sai üllatusvõidu 19aastane Tanel Laanmäe, kes 78.49meetrise viskega täitis maailmameistrivõistluste B-normi, ning sõidab Berliini. Ajalehest leiab, mida noormees ise oma võidust arvab.

Arvamusküljelt saab lugeda Valga linna maksumaksja Maido Puna põhjalikku analüüsi, milline on Valga ettevõtluskeskkond ning milline ta võiks olla.

Senini vaeslapse rollis olnud Palupera valla Nõuni raamatukogu, mis aastaid rännanud ühelt üüripinnalt teisele, on lõpuks jõudnud päris oma koju. Homme avatakse pidulikult uue hoone uksed. Rohkemat saad teada ajalehest.

Küsimus-vastus: Kuidas tähistab Valga keskraamatukogu muumide autori sünniaastapäeva? Vastab raamatukogu direktor Endla Schasmin.

Ajalehe Valgamaalane korraldatud piletimänguga Madonna Tallinna kontserdile piletid võitnud Valgamaalt pärit Maarja Adamson ja Rando Kase kiitsid küll staari etteaste lavalist /show/´d, kuid elamust jäi pisut varjutama pikaks veninud sissepääsemine kontserdialale. Pikemalt loe ajalehest.

Pedeli jõe Läti poolses osas avati 23. juulil paisud, mille tagajärjel pääsesid muda ja setted allavoolu Eesti territooriumile. Selgituste saamiseks saatis keskkonnaminister Jaanus Tamkivi teisipäeval kirja Läti
keskkonnaministrile Raimonds Vejonisele.

Taimede kasvule on suvi olnud soodne, kuid liigniiskus võib saagile liiga teha. Kogu põllumajanduslik tootmisharu on mures.

Traditsiooniliselt saab lugeda Läti uudiseid ning kultuuri- ja spordiürituste nädalakava.

Tänavune Suverull toimub tavapäraselt vaatamata majanduskriisile ja Tehvandi staadionil alanud remonditöödele. Kogu sportlik nädalavahetus
pakub vaheldusrikkaid elamusi nii hüppemäel kui staadionil. Ajaleht annab tulevatest võistlustest ülevaate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles