Esmaspäevast algab vastuvõtt TÜ avatud ülikooli õppesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli peahoone..
Tartu Ülikooli peahoone.. Foto: Ove Maidla.

Alates esmaspäevast, 10. augustist saab esitada avaldusi Tartu Ülikooli avatud ülikooli õppima asumiseks. Dokumentide vastuvõtt kestab 21. augustini, teatas kõrgkool.


Avatud ülikooli õppesse saab astuda nii rakenduskõrgharidus-, bakalaureuse- kui magistriõppesse, kokku 62-le õppekavale.

Riigieelarvelistele õppekohtadele toimub vastuvõtt paremusjärjestuse alusel, riigieelarvevälistele õppekohtadele aga lävendipõhiselt. Riigieksamite sooritamine pole avatud ülikooli õppesse astumisel vajalik.

Rakenduskõrgharidus- ja bakalaureuseõppe üliõpilaskandidaadi punktisumma arvutatakse gümnaasiumi lõputunnistuse hinnete ja sisseastumiseksamite tulemuste alusel. Magistriõppesse võetakse vastu sisseastumiseksamite tulemuste ja teaduskondades kehtestatud tingimuste põhjal.

Dokumente saab esitada Tartu Ülikooli peahoones tööpäeviti kell 10-16 ning kolledžites õpetatavatele õppekavadele kolledžite lahtiolekuaegadel kohapeal. Avatud ülikooli õppes õppimiseks saab avaldusi esitada ka ülikooli õigusteaduskonnas Tallinnas ja Tartu Ülikooli maakondlikes esindustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles