Raadio Elmar tutvustab Valgamaad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa.
Valgamaa. Foto: Sven Andreson/ Valgamaalane

Raadio Elmari suvises hommikuprogrammis on rubriik «Elmar õues», mis tutvustab iga nädal Eesti eri maakondi. Käesolev nädal Elmari hommikuprogrammis on pühendatud Valga maakonnale.


Nädala jooksul kajastatakse Valgamaad raadios Elmar erinevate teemadega, mis on nädalapäevade peale ära jaotatud. Tavapäraselt esmaspäeviti on maavanemal võimalus tutvustada oma maakonda, nii ka käesoleval nädalal, mil Kalev Härk maavanema ülesannetes andis läbi telefoniintervjuu lühiülevaate Valga maakonnast.

Teisipäeval on võimalus kõigil raadiokuulajatel võimalus avaldada arvamust Valgamaa kohta ja jagada kõigiga seda, mis neile meie maakonnaga seoses esimesena meenub. Kolmapäeviti on tavapäraselt telefonil olnud üle-eestiliselt tuntud inimene, kes on pärit või elab praegugi kõnealuses maakonnas.

Nädala teises pooles tutvustatakse mõnd põnevat vaatamisväärsust või turismikohta. Lähemalt kajastatakse üht nädalavahetusel eelseisvat suuremat üritust, samuti antakse lühiülevaade eelseisvatest maakonnas toimuvatest suvesündmustest.

Raadio Elmari (sagedused: Tallinn 91,5 / Valgjärve 91,4 / Koeru 91,7 / Pärnu 99,0 / Haapsalu 92,2 / Kuressaare 91,5 MHz) suvehommikust rubriiki «Elmar õues» on võimalik kuulata esmaspäevast reedeni kell 9.50.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles