Tõrva loitsib muusikasõbrad Vanamõisa järvele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Organiseerimiskomisjoni liikmed abilinnapea Tõnu Jaansalu (vasakult), linnapea Agu Kabrits, volikogu esimees Ülle Juht, linnaaednik Heli Otti, kultuurimaja juhataja Pille Ilisson, linna arendusjuht Andres Saarep.
Organiseerimiskomisjoni liikmed abilinnapea Tõnu Jaansalu (vasakult), linnapea Agu Kabrits, volikogu esimees Ülle Juht, linnaaednik Heli Otti, kultuurimaja juhataja Pille Ilisson, linna arendusjuht Andres Saarep. Foto: Taimi Käos/Valgamaalane

Tõrva Vanamõisa järve kontserdi organiseerimiskomisjon oli viimast korda koos teisipäeval. Üheskoos tõdeti, et Tõrva Loitsuks on kõik valmis.


Esimest korda toimus Vanamõisa järvel Tõrva Loits 2008. aastal ja kummalise kokkusattumusena oli külastajaidki 2008. Kui möödunud aastal kaheldi hakkamasaamises, siis sel korral ollakse juba kindlamad. Pärast mullust kontserti tuldi organiseerijate juurde sooviga muuta selline pidu tavapäraseks, et eeskätt Tõrva ja selle ümbruse rahvas saaks järvekontserdi.



«Eks hakkasime siis aasta tagasi pidu ette valmistama ja nüüd oleme tõepoolest kõik läbi mõelnud ja kokkulepped sõlminud. Üllatas, et meid on abistanud palju vabatahtlikke,» lausus volikogu esimees Ülle Juht.



Ta on kuulnud, et paljud pered on Tõrva linna päevade aja (14.–16. august) planeerinud suguvõsade kokkutulekuks ja üheskoos minnakse ka Tõrva Loitsule. Tõrva hotellides on kohad broneeritud.



Juhatuseks neile, kes pole varem Tõrva Loitsul käinud: Vanamõisa järv asub gümnaasiumi taga. Suunaviidad juhatavad autode parkimiskohtade juurde, parkida saab tasuta.



Kui eelmüügist piletit lunastatud ei ole, saab selle osta kohapeal enne kontserti, kuid siis on hind 25 krooni võrra kallim.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles