Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Keskkonnainspektsiooni Viljandi piirkonna inspektorid pidasid neljapäeval, 6. augustil kinni Puka vallas Põrja Porijärvel (teada ka Kulli järvena) kalapüügiseaduse nõuete rikkumise kahtlustusega kinni Valga kohtumaja juhi Aare Kaldma ja Valga Advokaadibüroos töötava
advokaadi Otto Preemi. Oma kommentaari annab Tartu maakohtu esimees Donald Kiidjärv.

Küsimus-vastus: Aastaid on räägitud jäähalli ehitamisest. Kas majanduslanguse tingimustes on see idee täiesti ära langenud? Vastab Valga aselinnapea Kalev Laul.

Hiljuti toimus Rootsis Östersundis arengukonverents, kus räägiti taastuvenergeetika ja puhta tehnoloogia võimaluste kasutamisest regionaalarengu huvides. Kutseid saadeti ka Valgamaale, konverentsimuljeid vahendas maavanema ülesannetes olev Kalev Härk.
Ajalehest leiab pikema intervjuu.

Maestro Neeme Järvi tutvumine järvemeister Tõnu Tammega tõi Lõuna-Eestisse enneolematult suurejoonelise muusikasündmuste ahela, mis kulmineerub laupäeval Leigo pealaval.

Eestis on täpselt reguleeritud, mis kell võivad alaealised väljas liikuda, kuid siiski võib öösiti tänavail tihti märgata nooremaid kui 16aastaseid. Lehest leiab ülevaate vastavatest seadussätetest ning
politsei tegevusest noorsoo valdkonnas.

Tõrva Vanamõisa järve kontserdi organiseerimiskomisjon oli viimast korda koos teisipäeval. Üheskoos tõdeti, et Tõrva Loitsuks on kõik valmis.

Traditsioonilselt on neljapäevases lehes Valgamaa ürituste kava, lugeda saab ka augusti külvihoroskoopi.

Ravim- ja maitsetaimede kasvatamisega tegelev Ly Kaasik arvab, et taimed on meie ühtse universumi vaimud ja loomad selle hinged. Põhjala talu
perenaine laseb taimedel rääkida ning jääb ise pigem kuulajarolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles