Sooja suvelõpu soojad soovitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lillefestival
Tallinna lillefestival Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Pühapäeval oli viimast päeva võimalus külastada Tartu lillemessi ning saada osa lillede, taimede ja aiasaaduste pillerkaarest.

Oli meeldiv, et lilledega seonduva kõrval sai tutvuda ka nii seente väljapaneku kui õunte, ploomide ja muude aiast pärit hõrgutavate viljadega.

Soovi korral sai igaüks endale kaasa osta ka sobivad taimed koos asjatundlike nõuannetega.

Esmakordselt võis messil näha ka kalmistukultuuri propageerivat väljapanekut. Tänuväärne ekspositsioon pälvis külastajate positiivse tähelepanu.

Aga kestmas on veel ülevabariigiline aiandusalane väljapanek.

Tallinnas Tornide väljakul saab veel 6. oktoobrini külastada ja uudistada näidisaedu, mille on ülesseadnud haljastusspetsialistid nii Eestist kui ka mujalt Euroopast.

Tallinna lillefestival algas juuni algul ning huvilistel on olnud võimalus jälgida näidisaedade arengut läbi suure suve kuni kirka sügiseni välja.

Teadaolevalt korratakse aiakunstifestival ka järgmisel aastal, sest suurejooneline sündmus leidis sooja vastuvõtu nii osavõtjate kui rohkearvuliste külastajate poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles