Valgamaa kitsaskohad jäädvustatakse fotodele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa Tervisenõukogu ja Valga politseijaoskond kuulutasid välja fotokonkursi «Mina saan muuta». Sellega tahetakse tagada turvaline elukoht ohtude märkamise ja riskide hindamise abil.


Osaleda võivad kõik Valga maakonna elanikud. Konkursile on oodatud vaimukad, ootamatud, üllatavad, originaalsed ülesvõtted Valgamaa erinevatest kitsaskohtadest, mida saaks või tuleks ohutuse mõttes muuta, vahendab valgamaa.ee.

Võistlusfotod saata elektroonilisel kujul e-posti aadressil linda.oks@valga.pol.ee 29. oktoobriks.

Esitada võib töötlemata mustvalgeid või värvifotosid, mis ei ole osalenud teistel konkurssidel. Üks võistleja võib saata kuni 10 fotot.

Iga foto edastamisel tuleb märkida juurde selle pealkiri, koha/objekti/ürituse/asja nimi või selgitus ning võistleja kontaktandmed: nimi, vanus, aadress, telefon, e-post.

Konkursil ei saa osaleda hindamiskomisjoni liikmed ega nende perekonnaliikmed. Foto saatja vastutab esitatud piltude autorluse ning andmete õigsuse eest.

Võitjad selgitab välja hindamiskomisjon. Parimatest töödest korraldatakse näitus ja tublimaid peetakse meeles. Võitjate nimed avalikustatakse hiljemalt 6. novembril internetilehekülgedel www.valgamaa.ee ja www.valgamv.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles