Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Käib Valga vana leivatehase elluäratamine. Kui OÜ MRP Ärigrupp endise Valga leivatehase ostis, oli neil mõte seal pagaritoodete valmistamist jätkata. Eesmärgi nimel on nüüdseks mõnda aega vaeva nähtud.

Valga muuseumi kodu-uurimise päev oli osavõtjaterohke ning kireva programmiga. Juttu tuli ka asutuse suurimast murest - võimalikust liitmisest teiste muuseumidega. Lehes on ka kultuuriministeeriumi esindaja kommentaar muuseumide liitmise küsimuses.

Eesti Väikeloomaarstide Selts algatas oktoobris kestva kampaania kiibistatud loomade tasuta registrisse kandmiseks. Ettevõtmisega on liitunud ka Valga loomakliinik.

Lätis Valka linnas asuvatele endistele sõjaväe maa-alustele punkritesse kavatsetakse anda uus funktsioon. «Euroopa Liidu Eesti-Läti programmi projekti «Valga-Valka atraktiivuse suurendamine» töörühma koosolekul septembris otsustati, et Valkas olevatesse kolme, varem militaarses kasutuses olevasse punkrisse rajatakse foto-, kino- ja muusikaklubi,» rääkis Valga linna avalike suhete spetsialist Hele Heletäht.

Traditsiooniliselt saab lehest lugeda Läti uudiseid ning nädalasündmusi Valgamaal.

Pühapäeval, 4. oktoobril olid TV3 ekraanil saate «Eesti otsib superstaari» teatrivoorus osalejad. Žürii valis neist stuudiovoorudesse 25. Edasipääsenute seas oli ka Birgit Varjun Valgamaalt Sangastest. Loe ajalehest usutlust Birgitiga!

Tööinspektsiooni Valga jurist Jaan Noorsalu annab nõu, näiteks teemal: «Kas tööandjal on õigus ühepoolselt palka vähendada?»

Variaküljel on anekdoodid ja sudoku ning osaleda saab muuseumimängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles