Laupäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Eile hommikupoolikul Valga gümnaasiumi ruumidesse pihustatud gaasi tõttu oli 43 õpilast sunnitud kooliarsti poole pöörduma, ligi 20 toimetati Valga haiglasse. Juhtunust loe pikemalt ajalehest.

Õru vallavolikokku pürgijad vastavad küsimusele: -Kas Õru vallal kui maakonna väikseimal omavalitsusel on mõtet iseseisvana jätkata?-

Küsimus-vastuse rubriigis tutvustab end Valga maavalitsuse uus avalike suhete juht Kaja Mõts.

Eile avati Valgamaa Puutega Inimeste Koja renoveeritud maja. Avamisüritusel pakuti Johannes Metsarile suisa Eestimaa uhkuse tiitlit. Renoveerimise käigus ehitati olemaolevale hoonele juurde 535 ruutmeetrit uut pinda. Nüüd on majas võimlemis- ja jõusaal, riietusruum koos duširuumiga, söögisaal, tualettruumid ja garderoob. Esimesel korrusel on võimalus kino näidata, teisele ehitati kabinetid eri organisatsioonidele, arvutiklass ja arstikabinet.

Kevadel Tõrvas Männiku tänavale ajutistesse ruumidesse pagendatud lasteaia Mõmmik pere on oma maja tagasi saanud. Põhjalikult uuenenud hoone avamisel uhkustati ka oma laulu avaliku esmaettekandega.

Valga vene gümnaasium sai 90aastaseks. Esmaspäevast kuni tänaseni on kool juubelit mitmete üritustega tähistanud. Pikemalt loe eakast koolist ajalehest.

Topeltkülg: Tõrva linnavolikokku kandideerijad näevad tulevikku vaadates linna stabiilselt edasi toimetamas ja ütlevad, et masuga tuleb Tõrval alles hakata tegelema, jätkata tuleb aga keskväljaku korrastamisega.

Tutvuda saab Eesti telekavadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles