E-hääletamine püsib rekordilainel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.valimised.ee

Kohalike omavalitsuste volikogude valmistel on täna kella 15 seisuga oma hääle andnud 76 915 inimest. E-hääletamine algas 8. oktoobril.


Vabariigi valimiskomisjon tõi näiteks, et Euroopa Parlamendi valimistel oli elektrooniliselt hääletanute koguarv 58 669.

Elektrooniliselt saab hääletada ööpäevaringselt kuni kolmapäeva õhtul kella kaheksani veebilehel www.valimised.ee. Soovi korral saab häält muuta uuesti elektrooniliselt või eelhääletamise ajal valimisjaoskonnas hääletades. Valimispäeval häält muuta ei saa.

Eelhääletada saab veel teisipäeval ja kolmapäeval, mil kõik valimisjaoskonnad on avatud kell 12-20. Samal ajal toimub ka hääletamine väljaspool elukohajärgset valimisjaoskonda, milleks on igas linnas ja vallas avatud vähemalt üks jaoskond. 18. oktoobril saab hääletada üksnes elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles