Valga maavanema kohtuvaidlus jätkub detsembris

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Trašanov
Georg Trašanov Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Tänaseks Tartu maakohtu Põlva kohtumajas planeeritud kohtuvaidluse jätk Georg Trašanovi (54), Kalle Muru (42), Aivo Pärna (41), Valter Keisi (48) ja ASi GoBus kriminaalasjas lükkus seoses süüdistatava Valter Keisi haigestumisega edasi.

Kohus määras süüdistatavate kaitsjate kõned 10. detsembrile. Kaitsjate hõivatuse ja haigestunud süüdistatava tervisliku seisundi tõttu ei osutunud võimalikuks istungi määramine varasemale ajale.

Lõuna ringkonnaprokurör Marge Püss lõpetas süüdistuskõne üleeile, 13. oktoobril.

Istung on kuulutatud kinniseks ASi GoBus ärisaladuse kaitseks osaliselt ehk tõendite uurimise ja kohtuvaidluse osas. Kohtuvaidlusele järgnev süüdistatavate viimane sõna on avalik. Samuti on avalik kohtuotsuse kuulutamine.

Valga maavanema ametikohalt kriminaalmenetluse ajaks kõrvaldatud Georg Trašanovit süüdistatakse ametiisikuna pistise ja altkäemaksu võtmises.

Kalle Muru sai süüdistuse GoBusi juhatuse liikmena pistise ja altkäemaksu andmises.

Aivo Pärna süüdistatakse GoBusi juhatuse esimehena pistise ja altkäemaksu andmisele kaasaaitamises ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, Valter Keisi GoBusi juhatuse liikmena pistise ja altkäemaksu andmisele kaasaaitamises ning juriidilist isikut GoBus pistise ja altkäemaksu andmises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles