Laupäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Eile Valgas visiidil käinud siseminister Marko Pomerants nentis Valgamaalasele, et päästeameti ja politsei töötajaid võib ees oodata koondamine. Uut päästedepood on aga Valga linna positiivse stsenaariumi järgi oodata ülejärgmiseks aastaks. Usutlust loe pikemalt laupäevasest lehest!

Küsimus-vastus: Mis toimus Otepää turismiettevõtjate ümarlaual? Vastab Otepää Turismiinfokeskuse juhataja Mare Raid.

Hooaja algus näitab, et Valga meeskonnal arenguruumi jätkub. Ajalehest saab põhjalikumalt lugeda meeskonna tutvustust.

Reedel, 23. oktoobril kell 20 alustab Otepääl tööd tantsusalong, kuhu on oodatud kõik tantsuhuvilised. Tantse õpetab tuntud tantsutreener, ka saates «Tantsud tähtedega» korduvalt osalenud Veiko Ratas.

Koostöös Otepää ja Peterburi ettevõtjatega planeeritakse novembri lõpus Vene äri- ja tutvumivisiiti Otepääle. Kavandatav reis on jätk septembri lõpul toimunud Otepää äridelegatsiooni visiidile Toksovosse.

Kaheksakümmend aastat tagasi Riidaja mõisa magasiaidast seltsimajaks ehitatud hoones on täna juubelipidu. Peetakse kõnesid, esinetakse, süüakse torti, tantsitakse. Valgamaalane käis tutvumas sealse igapäevaeluga.

Tutvuda saab Eesti telekanalite kavadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles