Tartu Ülikool avab taas uksed õpihuvilistele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli peahoone..
Tartu Ülikooli peahoone.. Foto: Ove Maidla.

Esmakordselt avab Tartu Ülikool huvilistele uksed ka sügisesel koolivaheajal. Lahtiste uste päevad toimuvad 26. ja 27. oktoobril.

Ülikooli õppeosakonna turunduse peaspetsialisti Piret Normeti sõnul on sügiseste lahtiste uste päevade eemärk anda abiturientidele võimalus tutvuda õppimisvõimalustega Tartu Ülikoolis juba enne riigieksamite valimist. «See aga ei tähenda, et kevadel lahtiste uste päevad ära jääksid - need toimuvad igal juhul,» kinnitas Normet.

Juba järgmisel esmaspäeval ja teisipäeval toimuvatel lahtiste uste päevadel näitavad teaduskonnad oma õppehooneid ja tutvustavad erialasid. Lisaks on mitmes teaduskonnas avatud loengud. Küsimustele vastavad nii õppejõud kui ka tudengid.

Esmaspäeval, 26. oktoobril on võimalik tutvuda loodus- ja täppisteaduste ning meditsiiniga, teisipäeval, 27. oktoobril sotsiaal- ja humanitaarteadustega.

Lahtiste uste päevade ajal on Tartu Ülikooli kunstimuuseumi külastamine kõigile tasuta. Infotunnid ja ekskursioonid ülikooli raamatukogus, mis asub aadressil Struve 1, algavad mõlemal päeval kell 15, kogunetakse fuajees.

Ülikooli lahtiste uste päeva täpne kava asub aadressil www.ut.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles