Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Pühapäevaõhtuse superstaarisaate ajal ei saanud väga paljud EMT kliendid mobiiltelefoni teel lemmikule häält anda. Olukorra põhjustas inimlik eksitus. Uuri, mis juhtus!

Küsimus-vastus: Millised kirjanikud esinevad tänavu oktoobris Valgamaa raamatukogudes? Vastab Valga keskraamatukogu direktor Endla Schasmin.

Kui Otepääl käivad võimuläbirääkimised täistuuridel, siis Puka ja Palupera rahvas ei pea muretsema: nende antud hääled tunduvad olevat taas kindlates kätes. Läbirääkimistest saab põhjalikumalt lugeda ajalehest.

Kui mängib Piirilinna Bigbänd, siseneb ballikostüümides treenitud kehahoiuga tantsurühm ja asub viini marsi järgi kummardusi tegema - on rahvas hoobilt kaasa haaratud. Nii juhtus laupäeval Valga kultuurikeskuses. Valga Linna Pensionäride Liidu vene grupp - asutatud 24. oktoobril 2001 - tähistas sügispeoga oma tegevuse kaheksandat aastapäeva. Kohal olid omad, aga ka külalised lähedalt ja kaugelt.

Valga notar Katri Kutsar pakub oma Pärna puiestee 1 asuvas büroos igal neljapäeval kella 14-16 tasuta õigusnõustamist. Valgamaalasele antud intervjuus kinnitas ta, et oodatud on kõik, kes tunnevad, et võlgadega omal jõul toime ei tule.

Lõuna-Eesti muusikaelus on olulist rolli omandamas Otepääl toimuv varjusurmast ärganud kitarriseltsi aastaseminar, kuhu külalisi tulemas ka väljastpoolt vabariiki.

Laupäeva hommikul asusid neli Valgamaa kutseõppekeskuse õpilast ja juhendaja teele Saksamaale, et omandada uusi kogemusi ja läbida õppepraktika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles