Läti päästjad soovivad õiguslikku hinnangut Tele2 trikile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Läti riiklik päästeteenistus esitab politseile taotluse anda hinnang mobiilsideoperaatori Tele2 vastutusele meteoriiditriki korraldamise eest.


Päästeteenistuse ülem Ainars Pencis ütles, et teenistuse Valmiera brigaadi juhtkond pöördub politseisse palvega anda juriidiline hinnang, kas toimunus on kriminaal- või haldusõigusrikkumise tunnuseid.

Pencis osutas, et kui ajal, mil päästjad olid hõivatud Mazsalacas, oleks Vidzemes toimunud mõni tõsisem õnnetus, kulunuks päästjatel ja tuletõrjujatel enam aega sündmuskohale saabumiseks, sest paljud neist olid sunnitud valvet pidama inimtekkeliseks osutunud augu juures Mazsalacas.

Päästeteenistuse juhi sõnul tunneb ta kaasa oma alluvatele, kes, teadmata kraatri päritolu, olid pingeolukorraas ning sunnitud pikki tunde tavalise augu serval viibima.

Pencis kinnitas, et päästeteenistus nõuab Tele2-lt kindlasti sisse oma kahjud, mis jäävad umbes 3000 lati (66.300 Eesti krooni) piirimaile.

Vidzeme regiooni politsei ülema abi Ilze Ungure teatas teisipäeval, et kriminaalprotsessi seoses Tele2 reklaamtrikiga algatama ei hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles