Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valga meditsiinitöötajad seisavad silmitsi palgakärbetega. Probleemist loe ajalehest.

Valga esimesel volikogu istungil pärast valimisi kinnitati volikogu juhtkond. Uuri lehest põhjalikumalt.

Valimisdebati ajal väitis Valga linnavolikogu liige Siiri Reiljan, et Jaani kiriku elektrisüsteem on ohtlik ja küsis, miks ei jõua keskküte kirikusse. Kuidas kommenteerite? Vastab Valga Peetri-Luke koguduse õpetaja Heino Nurk.

Otepää ja Peterburi suusameka Toksovo suhted arenevad viimasel ajal lausa kosmilise kiirusega. Vene spordiaktivistidelgi on enda sõnul eestlastelt üht-teist õppida.

Osana rahvusvahelisest õpilasvahetusprojektist «Salad Bowl» («Salatikauss») etendus 20. oktoobril Valga kultuuri- ja huvialakeskuses omapärane näidend.

Üle poolesaja krossimehe ja -naise, kellest parimad sõitsid vana sõjaväeosa territooriumil füüsiliselt raskel rajal maha peaaegu sada kilomeetrit - see oli nädalavahetusel toimunud Vilaski kestvuskross.

Neljandalt küljelt leiab Valgamaa ürituste kava.

Squash venitab maakonna spordiampluaa laiemaks. Spordiala, kus üsna piiratud alaga kinnises ruumis tuleb enne mängu algust pall soojaks lüüa, võib küll esialgu tekitada võõristust, aga tasub kindlasti proovimist. Valgas on see võimalus nüüd olemas.

Lahendada saab ristsõna, sudokut, uurida horoskoopi, lugeda Erkki Kõlu anektoote.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles