Laupäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Tähtsaid rahvusvahelisi võistlusi võõrustava Tehvandi spordikeskuse staadion sai neljapäeval rekonstrueerimistööde nurgakivi. Veidi rohkem kui aastaga investeeritakse keskusesse 75 miljonit krooni.

Tõlliste vallas paikneva Vilaski raketibaasi juhtimiskeskus ja neli šahti koos sinna juurde kuuluvaga on eraomaniku valduses, ent rajatise seisund halveneb üha ja selle tulevik on ebaselge. Tekkinud probleemidest ja asjaajamise sasipuntrast loe laupäevasest Valgamaalasest.

Volikogud valisid esimehed. Uuri ajalehest, kes nendeks said!

Sügiseti on eesti kirjanikel saanud tavaks neljakaupa mööda Eestit ringi sõita ja lugejatega kohtuda. Tänavu oktoobris Valgamaad külastanud kirjanikenelik mõjus huvitava, kuid harmoonilise kooslusena. Maakonda külastasid Andra Teede, Hasso Krull, Igor Kotjuh ja Jaan Malin.

Küsimus-vastus: Kuidas möödus Otepää valla tänavune pühapäevamatkade sari? Vastab valla spordijuht Merlin Müür.

Taas on lehes rubriik «Tunne inimest. Kümme küsimust.» Sedapuhku vastavad kümnele küsimusele teineteise vastuseid kuulmata kaks poolvenda-muusikut: Margus ja Andres Põldsepp.

Punase Risti noored plaanivad abivajajaid toetada. Esmaspäeval ja teisipäeval toimus Punase Risti Valgamaa seltsi ruumides uutele vabatahtlikele koolitus «Kas sa näed seda, mida mina näen?».

Kuidas möödus õpilaste mälumänguvõistluse Koolikilb tänavune esimene voor?

Tutvuda saab Eesti telekavadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles