Kalev Härk tutvustab oma meeskonda

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsus. Foto on illustreeriv.
Valga linnavalitsus. Foto on illustreeriv. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Valga linnapeakandidaat Kalev Härk tutvustab tänasel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Valga osakonna koosolekul inimesi, keda tahab valimisvõidu korral näha Valga linnavalitsuses ja -volikogus oma meeskonnas.

Majandusala abilinnapeana näeb Härk praegust Valga haigla haldusjuhti Jüri Tederit või ettevõtja Johannes Bundsenit. Kultuuri-, hariduse- ja sotsiaalala abilinnapea koha pakuks Härk enda sõnul kõhklemata linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhatajale Meeli Tuubelile.

Linnavolikogu esimehe ametisse asuks Härki meeskonnas Valgamaa kauaaegne kultuuritöö vedur Helve Braun või Jüri Teder. Volikogu rahanduskomisjoni etteotsa asuks Johannes Bundsen või Valgamaa Põllumeeste Liidu juht Jaan Bachmann. Arengu- ja majanduskomisjoni etteotsa asuks töötukassa Valgamaa osakonna juht Merike Metsavas, ettevõtja Viktor Haljaste või Johannes Bundsen.

Sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni juhina näeb Härk Merike Metsavast või ettevõtja Anne Parmast, kultuuri- ja hariduskomisjoni etteotsa asuks korvpallikooli juht ja eestvedaja Antti Vasar või kultuuri- ja haridustööjuht Kaja Sisask.

Korrakaitsekomisjoni juhiks pakub Härk Valga gümnaasiumi õpilasesinduse presidenti, Valga noortevolikogu liiget Kermo Küüni või Viktor Haljastet.

«Tööks linnavolikogus on vaja nii tarkust ja kogemusi kui noorust ja uljust,» ütles Kalev Härk oma valikut kommenteerides. «Kõik minu kandidaadid volikogu töö juhtimiseks on haritud ja põhjaliku töökogemusega oma ala spetsialistid. Nende kõrval soovin edutada ka üht aktiivsemat Valga gümnaasiumiõpilast Kermo Küüni, valimispäevaks täisealiseks saavat noort tubli meest, keda näen korrakaitsekomisjoni juhina.»

Revisjonikomisjoni juhi koha pakub Härk tradistsiooniliselt opositsioonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles