Lauri Nämi täitis hooaja suurima eesmärgi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui maailmameistrivõistlustel jäi Lauri Nämi finaali ukse taha, siis esikoht maailmakarika etapil Slovakkias märkis temale hooaja eesmärgi täitumist.
Kui maailmameistrivõistlustel jäi Lauri Nämi finaali ukse taha, siis esikoht maailmakarika etapil Slovakkias märkis temale hooaja eesmärgi täitumist. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Rammumeeste maailmameistrivõistluste 11. mees, valgamaalane Lauri Nämi täitis hooaja eesmärgi hoopiski Slovakkias, kui sai kätte ihaldatud maailmakarika etapivõidu.

Maailmameistrivõistlustel napilt finaali ukse taha jäänud Nämi sõnas, et hooaja suurim eesmärk oligi maailmakarika etapivõidu püüdmine. «Muidugi MM-i 11. mees olla pole ka ju paha,» sõnas Valgamaa rammumees.

Nämi rääkis, et maailmakarika etapil oli konkurents tihe. «Mitte nii, et parimad jätavad tulemata ja siis saan mina võidu. Seda parem maik on tulemusel,» sõnas mees. Ta tõi välja, et Slovakkias olid kavas ka päris rasked alad ning nii mõnigi neist ei kuulu tema lemmikute hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles