Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valgamaalane teeb ülevaate, millises seisus on linnas hooned ja nende fassaadid. Samuti on juttu sellest, mida on inimesed valesti teinud, et mitmed silma riivavad olukorrad võimalikuks on saanud.

Taheva vallavalitsus näitas, et hea tahtmise korral on võimalik lagunev hoone küla uhkuseks muuta. 13. novembril peeti endise Taheva mõisa valitsejamajas tänupidu uuendustööde lõpu puhul.

Otepää poliitkaklused on tavakodanike elu üsna ebameeldivaks muutnud ja Eesti Naisliidu aastakoosolekulgi pidid otepäälased piinlikkust tundma. Olukorrast üritatakse üle olla aktiivselt tegutsedes. Isegi Nuustaku naisseltsi nukud on poliitikute kallal norima pandud.

Laupäeval Võru kultuurimajas Kannel toimunud solistide ja uute laulude konkurss «Võruvisioon 2009» tõi lavale kokku 45 noort lauljat ja muusikut. Nooremas vanusegrupis, kuhu kuulusid 15-19aastased, võitis Valga neiu Karmen Rõivassepp Ülenurme muusikakooli laulustuudiost, tema juhendaja on Ursel Oja. Ka vanema vanusegrupi (20-26aastased) võitis Valga neiu - Anete Zalite stuudiost Joy, tema juhendaja on Marina Jerjomina.

Õru vallavolikogu valis vallavanemaks taas Andres Pallosoni. Esmakordselt asus ta sellesse ametisse 1996. aastal, olles nüüd valitud vallavanemaks juba viiendat korda.

Küsimus-vastus: Millest räägitakse ettevõtjate infopäeval 20. novembril Otepääl? Vastab Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles