Noortekeskuste aktivistid kohtuvad Otepääl

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää kultuurikeskus
Otepää kultuurikeskus Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Laupäeval, 21. novembril algusega kell 10 toimub Otepää kultuurikeskuses Valga maakonna noortekeskuste ühisüritus «Sõpruse terviseks!»


Otepää avatud noortekeskuse juhataja Jana Rohumetsa sõnul tulevad ühist päeva veetma Valga, Tõlliste, Taheva, Tõrva, Hellenurme ning Puka noortekeskuste töötajad. Kokku osaleb üritusel 42 inimest.

Raha ürituse läbiviimiseks sai Otepää noortekeskus Valga maavalitsuse avatud noortekeskustele mõeldud projektikonkursist. Ettevõtmise kogumaksumus on 13 133 krooni, projektist saadi seejuures ligi 10 500 krooni.

«Projekti eesmärk on tutvustada omavahel Valga maakonna erinevate piirkondade noortekeskuste esindajaid ja noori,» rääkis Jana Rohumets.

«Kuna Otepää noortekeskus on Valga maakonna noorsootöö tegemistest kinnioleku tõttu veidi eemal olnud, annab aktiivne ja lõbus ühispäev nii meile kui külalistele hea võimaluse omavaheliseks suhtluseks.»

Ühisüritusel on plaanis üksteisega tutvumine, tantsu õppimine, jutuajamine, õhtusöök ja võistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles