Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valgamaal asuv mõisahoone võib saada koduks Eesti klaverivaramule. Kus nimetatud hoone asub ja millisena Eesti Rahvusliku Klaverimuuseumi loojad eesotsas Alo Põldmäega maja tulevikus ette kujutavad?

Otepää lähistele võib aga seevastu Eesti Loto eksjuhi Monika Salu väitel kerkida maailmas ainulaadne ökoloogilist elukeskkonda propageeriv keskus.

Valgamaal on käivitunud digiretseptile ülemineku testprogramm, millega seoses püüavad arstid ja apteekrid uut süsteemi kasutama õppida. Mida
uus süsteem aga patsiendile tähendab?

Valga muuseumi üleeilne üritus koosnes kahest osast, mõlemas jäi kõlama, et minevikust on meil mõndagi õppida. Väärt õpivahend on seejuures muuseumi uus aastaraamat, mis võtab kokku suure osa Valga meditsiini
väärikast ajaloost.

Küsimus-vastuse rubriigis saab teada, et Valgas on ette võetud teatri loomise. Millisena kujutab seda ette idee autor, kirjanik Aarne Anmann.

AS Veolia Keskkonnateenused lõpetas prügiveo, kuna Valgas tegutsev OÜ June neile väidetavalt raha üle ei kandnud.

Traditsiooniliselt leiab lehest Valgamaal nädala jooksul
toimuvate ürituste kalendri ning rubriigi «Jurist annab nõu».

Copy

Märksõnad

Tagasi üles