Gerd Kanter tuleb Pühajärve maleturniirile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Traditsioonilise Pühajärve handicap-maleturniiri aukülaline on sel aastal olümpiavõitja kettaheites Gerd Kanter.


«Maletajatele ta seekord konkurentsi ei paku, kuid kiibitsejatel ja ajakirjanikel on võimalik temaga vahetult suhelda ja autogrammi küsida,» ütles üritust korraldava spordiklubi Stamina juhatuse liige Urmas Randmaa.

Pühajärve maleturniir tähistab tänavu juubelit - juba kümnendat korda võtavad mõõtu tippsuurmeistrid, kohalikud maletuusad, kultuuriinimesed ja malemetseenid.

Sel aastal on väliskülalistest võistlemas ukrainlane Vladmir Tukmakov, lätlased Janis Klovans ja Normunds Miezis, leedulane Vidmantas Mališauskas, soomlane Jouni Yrjölä.

Eestlastest sai esmakordselt kutse ka tänavu kuni 12aastaste Euroopa kiirmale- ja kuni 14aastaste välkmalemeistriks kroonitud Ottomar Ladva.

Kultuuriinimestest on mängimas näitleja ja lavastaja Roman Baskin, näitleja Jüri Järvet, kirjanik Ülo Tuulik. Laialdaselt on esindatud meedia: kohal on teiste seas Raul Rebane, Priit Leito ja Igor Rõtov.

Turniir toimub 27.-29. novembril Pühajärve puhkekeskuses. Turniir avatakse reedel, 27. novembril kell 18.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles