Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valga politseimaja on kilesse pakitud. Lõuna politseiprefektuurilt saadud 600 000 krooniga korrastatakse kogu hoone fassaad. Millise uue väljanägemise politsejaoskond saab?

Lõppev nädala tõi selgelt välja, et paraku läheb Eesti põllumeeste vahelt läbi veelahe, mis ei lase neil isegi koos endi õiguste eest seista. Mis on juhtunud, loe laupäevasest Valgamaalasest.

Maakonna korvpalli esindusmeeskond alistas neljapäeval kindlalt KK Pärnu 95 : 70. Samas tahetakse oma ridu täiendada, et hooaja eel võetud eesmärgid kindlalt täita. Meeskonna plaane avab klubi president Margus Lepik.

Valgamaal ööbivate turistide arv on tänavu kümne kuuga vähenenud võrreldes mulluse sama ajaga ligi 18 000 inimese võrra. Lisaks masust tingitud põhjustele on turiste varasemast vähem majutuskohtade nappuse, kõrge hinna või nende kehva seisu tõttu.

«Õpetajad avavad ukse, kuid üle lävepaku pead ise astuma.» Nii ütleb Valgamaa kutseõppekeskuse õpetaja ning andragoog Iina Kalbri, kes tänavu täiskasvanud õppija nädala puhul maakonna aasta koolitajaks valiti. Just temast on seekordne persoonilugu.

Küsimus-vastus: Kui kaugele on maakonnas jõutud vallajuhtide valimisega? Vastab Valgamaa Omavalitsuste Liidu sekretär Ellen Eglit.

Eesti kanalite telekavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles