Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Teisipäeval Valgas käinud sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul toetab ta Valga haigla rahataotlust, et kasutuseta hooneosa hooldusravikompleksiks muuta. Valitsus arutab ministri ettepanekut järgmisel nädalal.

Eesti Post pani 6,5 miljoni krooniga müüki ärihoone, milles muu hulgas asuvad ka Valga postkontor ja Swedbanki kontor. Miks hoonet müüakse ja
mis saab postiasutusest ja pangakontorist edaspidi?

Pühajärve põhikoolis ja Otepää gümnaasiumis esines möödunud nädalal Liisa Pakosta, kes hiljuti siseministeeriumi planeeringute osakonna juhataja kohalt Riigikokku siirdus. Lastekaitsja ja nelja lapse ema
rõhutas ka intervjuus Valgamaalasele, et noored peaks aktiivsemalt koduümbruse arengus kaasa rääkima.

Valgamaal tegutsevad autokoolid kurdavad, et õpilasi on varasemate aastatega võrreldes tunduvalt vähemaks jäänud.

Küsimus-vastus: Mida põnevat Valgamaa noored sel nädalal teha saavad? Vastab Valga maavalitsuse peaspetsialist noorsootöö alal Siiri Põldsaar.

Oktoobris toimunud Otepää ettevõtjate ümarlauast välja kasvanud koostöökoda on võtnud eesmärgiks korraldada uue aasta esimesel nädalal kogu pere talvefestival, mis plaanitakse pidada vallapoolse rahalise toeta.

Pärast Valga PÖFFil näidatud filmi «Vaata mu seelikut» jagunesid seda näinud Valga gümnasistid kahte gruppi, et väitlusklubi liikmete eestvedamisel nähtu üle arutleda. Ekraanisündmuste juurest jõuti noorte endi ellu. Milliseks noorte arvamused kujunesid?

Kaks Valgamaalt pärit noort said võimaluse olla töövari tuntud isikule. Üks neist saatis varjuna kunstiakadeemia dekaani Lilian Meistrit, teine aga saadet «Reporter» vedavat Tanel Talvet. Millised on noorte muljed?

Ansambel Noorkuu andis Valgas omapärase kontserdi.

Lehes on ülevaade nädala kultuurisündmustest Valgamaal.

Lahendada saab ristsõna ja sudokut ning naljanurgast leiab Erkki Kõlu anekdoodid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles