Laupäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Tervisekaitseinspektsiooni andmetel kasvas möödunud nädalal viirusnakkustesse nakatumine võrreldes eelnenud nädalaga 61 protsenti. Haigestumisest ja gripivastasest vaktsineerimisest Valgamaal annab ülevaate Valga haigla ülemarst Merike Salumäe.

Palupera vallas asuvast Hellenurme avatud noortekeskusest varastati oktoobris kaks õhksoojuspumpa. Tegu polnud esimese vargusega sellest hoonest. Mis täpsemalt juhtus?

Eva Tšepurko tuli mullu jaanuaris õpetajaks Valga gümnaasiumi, kus talle anti suhteliselt nõrga õppeedukusega klassid. Lühikese ajaga on ta osanud oma aine huvitavaks teha ning tunnustust on saanud nii tema õpilased kui ka tema ise. Persooniloos saab Tšepurkoga lähemalt tuttavaks.

Küsimus-vastus: Kuidas kavatsete edendada Valga korvpallielu? Vastab korvpalliklubi Valga/CKE Inkasso president Margus Lepik.

Otepää vallavolikogu otsus astuda välja omavalitsusliitudest tuli paljudele ootamatult. Mida see samm kaasa võib tuua?

Tutvuda saab Eesti telekavadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles