Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Mobiiltelefonide võidukäik on taksofonide kasutamist ajalukku jätmas. Nii on hoogsalt käimas nende mahavõtmine. Milline on Valgamaal olukord taksofonidega?

Esmaspäevast ei ole EELK Valga praostkonna Valga Peetri-Luke koguduseõpetaja Heino Nurk enam ametis. Tervislikel põhjustel on ta nüüd emeratuuri arvatud ja kogudusele otsitakse konkursiga uut õpetajat.

Pärast aastast pausi taas Otepää vallavanema ametit pidav Aivar Pärli valimisliidust Meie Otepää istub oma toolil varasemast kindlamalt. Pärli enda sõnul on tema peaülesanne harutada lahti mitmed toppama jäänud sõlmküsimused. Pikemalt loe teisipäevasest ajalehest.

Vallavanema leidmiseks konkursi välja kuulutanud Hummuli volikogu otsustas senise vallajuhi siiski tagasi valida. Ametiposti soovis saada seitse inimest.

Küsimus-vastus: Kuidas tähistatakse Otepää rahvateatri rajaja Kalju Ruuveni sünniaastapäeva? Vastab Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

Enamus Valgamaa omavalitsustest moodustab koos Võru- ja Põlvamaa omavalitsustega ühtse Kagu-Eesti grupi, mille territoriaalarengu indeks on madal või väga madal. Valgamaalane annab analüüsist põhjalikuma ülevaate.

Pühapäevases TV3 staariheitluses võistlesid viis viimast ehk parimat. Valgamaa laulja Birgit Varjun sai kõigilt žüriiliikmeilt kiita oma kantrilaulu eest ja publiku hääled, et jätkata teed superstaari tiitli poole.

Laupäeval korraldas Valga Rockiklubi ürituse «Noor Rock 2009». Osalejatel tuli kaverdada ka üks Soome muusikute esituses tuntuks saanud rock-pop lugu. Milliseks üritus kujunes?

Ajalehest leiab kultuuriürituste kuukava, poole kuu külvihoroskoobi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles