Valga korvpalliklubi loobus ülipikast leedulasest

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darius Silinskis (pikkus 216cm)
Darius Silinskis (pikkus 216cm) Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
«Valga/CKE Inkasso korvpallimeeskond otsustas loobuda 216 sentimeetri pikkusest leedulasest Darius Silinskisest, kes tegi Valga rivistuses kaasa viies kohtumises,» teatas veebileht basket.ee.
Eesti korvpalliringkondades elevust tekitanud 25aastane Silinskis on Kaunase Žalgirise, Hispaania ja Itaalia liigade kogemustega mängija. Statistika järgi on Silinskis Valga eest mängides viibinud väljakul keskmiselt 30 minutit ning visanud 12 punkti, võtnud 8 lauapalli ning pannud 2,8 kulpi.

«Tema mängutase ja palgasoov ei olnud meile vastuvõetavad,» täpsustas Valga/CKE Inkasso klubi juht Margus Lepik. Darius Silinskise ja Valga klubi vahelise lepingu sõlmimiseni ei jõutudki.

Lepiku sõnul ei ole praegu veel Silinskisele konkreetset asendust leitud, kuid otsingutega tegeldakse.

Praegu on Valga/CKE Inkasso G4S Eesti Korvpalli meistriliigas neljandal kohal, olles 12 kohtumisest võitnud kaheksa. Balti Liiga Challenges Cupi A-alagrupis ollakse viiendal positsioonil.
Copy

Märksõnad

Tagasi üles