Sangastes tunnustati superstaarisaate finalisti

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Varjun
Birgit Varjun Foto: Ardi Truija

Pühapäeval õnnitleti Sangaste Rukki majas "Eesti otsib superstaari" saates tuntust kogunud finalisti Birgit Varjunit.

Birgit Varjun oli tänuüritusel koos poja Andero, isa Tõnu ja ema Marinaga. Ühtlasi esines Birgit koos sõbranna ja isa Tõnuga külalistele.

Tänuüritusel oli Birgitit õnnitlemas Valga maavanema ülesannetes olev Kalev Härk koos maavalitsuse esindajatega, Sangaste vallavanem Kaido Tamberg, volikogu esimees Rando Undrus, Sangaste kultuurijuht Merle Tombak koos Keeni noortekeskuse noortega ja rida teisi väikeseid ja suuri pöidlahoidjaid.

Kalev Härk õnnitles Birgitit finaali jõudmise puhul ja ennustas, et Birgit jõuab oma unikaalse hääletämbriga muusikamaailmas veel palju korda saata. Kalev Härk kinkis Birgit Varjunile tänutäheks Nipernaadi kotikese.

"On ju kirjanik August Gailit sündinud just Sangaste vallas ja tema raamatukangelane Nipernaadi on üks lüürilisemaid tegelaskujusid," ütles Härk kingitust üle andes.

Nipernaadi koti autor on Valgamaa Rahvakunsti ja Käsitöö Keskseltsi käsitööline Mai Norman. Sangaste vallavanem Kaido Tamberg nentis, et just Sangaste vallas on viljakas pinnas staaride kujunemiseks, olgu tõestuseks siis kirjamees August Gailit või Birgit Varjun.

Vallavanem andis Birgitile üle vilditud seinapildi "Sangaste laulik". Selle valmistas Sangaste käsitöömeister Heili Freimanis.

Valgamaa Omavalitsuste Liit premeeris Birgit Varjunit kümne tuhande krooniga eduka tulemuse eest saates "Eesti otsib superstaari".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles