Valga lasteaed Buratino sai raha fassaadi renoveerimiseks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga lasteaed Buratino
Valga lasteaed Buratino Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hasartmängumaksust regionaalsete investeeringutoetuste andmise programm toetas täies mahus projekti „Valga lasteaed Buratino A-korpuse fassaadi renoveerimine".

Projekti kirjutas ja esitas Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants, kelle sõnul langetas siseministeeriumi juurde moodustatud regionaalsete investeeringutoetuste andmise komisjon positiivse otsuse mullu detsembris.

Toetussumma on 500 000 krooni. See on maksimaalne summa, mida antud programmist saab taotleda. Valga linn lisab projektile oma eelarvest ligi pool miljonit krooni. Kogu investeerimisprojekti maht on 990 068 krooni.

Projekti käigus soojustatakse ja viimistletakse lasteaia Buratino A-korpuse fassaad, vahetatakse välja seni vahetamata aknad ja amortiseerunud uksed. Samuti korrastatakse korpuse vihmaveesüsteem ja kuue rühmaruumi ventilatsioon. Tööd teeb AS Brick, projekt peab olema lõpule viidud hiljemalt 1. augustiks 2010.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles