Konverents keskendub turismile

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2012. aasta ettevõtluskonverentsil auhinna saanud Otepää valla ettevõtted.
2012. aasta ettevõtluskonverentsil auhinna saanud Otepää valla ettevõtted. Foto: Monika Otrokova

Kolmapäeval, 2. oktoobril toimub Otepää gümnaasiumis juba traditsiooniks saanud Otepää ettevõtluskonverents. Sellel aastal keskendub see turismiettevõtlusele.

Otepää ettevõtluskonverentsi peetakse juba neljandat korda. Konverentsil tunnustatakse valla ettevõtjaid ja antakse üle valla ettevõtlusauhind. Osalejaid tervitavad Valga maavanem Margus Lepik ja vallavanem Merlin Müür.

Ettekanded teevad SA Otepää Turism juhataja Margo Krüünvald, TÜ majandusteaduskonna turunduse õppetooli juhataja Andres Kuusik, Tammuri talu peremees Erki Saar, Klubi Tartu Maraton juhatuse esimees Indrek Kelk, õpilasfirma ja minifirma programmi juhendaja Margus Mekk, Ene-Mall Vernik ja Peeter Kangur Kappermäe seltsist ning Auto24 Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava.

Konverentsi modereerib vallavanem Merlin Müür, korraldab Otepää vald koostöös Otepää Gümnaasiumiga. Konverents on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles