Otepääl FIS Kontinentaalkarikasarja kahevõistluses võidutses norrakas

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Toomas Huik

Otepääl Tehvandil toimunud FIS Continental Cup Nordic Combined esimese, laupäevase võistluspäeva võitis Haavard Klemetsen Norrast. Teiseks tuli Marco Pichlmayer Austriast (kaotus finišijoonel 13 sekundit) ning kolmanda poodiumikoha hõivas Mark Schlott Saksamaalt (kaotus 17 sekundit).

Klemetsen oli võidu üle väga rõõmus. Tema sõnul mängis heas lõpptulemuses oma rolli suusahüpe, mis andis murdmaarajale minnes ohtlikemate konkurentide ees piisava edumaa, et kindel võit võtta.

Teiseks tulnud Pichlmayer mainis, et esikoha eest ta täna ei võistelnud, sest Klemetsen oli tõesti heas hoos. Küll tuli aga kõvasti vaeva näha kuueliikmelises grupis võideldes, et teine koht endale napsata.

Kolmanda koha võitnud Schlott sõnas, et hüpe ei tulnud täna kõige paremini välja, kuid hea suusasõit tõstis ta siiski poodiumile.

Parima eestlasena lõpetas Tanel Levkoi 25. kohaga. Teised kodumaised sõitjad punktikohale ei jõudnud.

Pühapäevase võistluspäeva parim kahevõistleja oli Tobias Kammerlander Austriast, kes võttis tihedas finišiheitluses napi võidu norraka Thomas Kjelbotni (kaotus + 00:00.8) ja sakslase Mark Schlotti (+ 00:02.1) ees. Eelmisel päeval parimaks kroonitud Klemetsenil hüpe kõige paremini ei õnnestunud ja suusarada teda poodiumile enam ei aidanud. Schlott seevastu näitas üles äärmist stabiilsust, olles esikolmikus mõlemal päeval.

Parimate eestlastena esinesid koduradadel FIS kontinentaalkarikasarja punktiarvestuses laupäeval 25. koha saanud Tanel Levkoi ja pühapäeval 29. tulnud Karl-August Tiirmaa. Teised kodustel võistlustel esimese kolmekümne hulka ei mahtunud.

Järgmisena saab Otepääl kaasa elada FIS Otepää MK etapile, mis toimub 16.--17. jaanuaril.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles