Pühajärve rannaparki kavandatud detailplaneering hääletati maha

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve rannaparki ja GMP Clubhoteli vahetusse naabrusesse kavandati suurejoonelist tervise- ja taastusravikeskust
Pühajärve rannaparki ja GMP Clubhoteli vahetusse naabrusesse kavandati suurejoonelist tervise- ja taastusravikeskust Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Otepää linnas asuva Pühajärve rannapargi maaüksusele kavandatud Otepää tervise- ja taastusravikeskuse detailplaneeringu algatamine Otepää vallavolikogus kukkus läbi.

Pärast eelnenud pingelist arutelu ja vaheajavõtte hääletas otsuse vastu 11 volikogu liiget. Poolt oli neli volinikku: Jaanus Raidal, Jaanus Barkala, Merlin Müür ja Peeter Holts.

Päev varem, kolmapäeval, toimunud detailplaneeringu avalik arutelu muutus emotsionaalseks Otepää aedlinna elanike otsustava vastuseisu tõttu. Idee vastu ei oldud, kuid ehitise kavandatud koha vastu oldi resoluutselt.

MTÜ Anni mängumaa soovis hakata Otepääl arendama tervise- ja taastusravikeskust.

Lisaks riikliku ja rahvusvahelise tasandi teenustele oli arendajatel plaanis koostöös Otepää vallaga. Sooviti leida võimalused sobitada loodavasse tervise- ja taastusravikeskusesse kohalik eriarstiravi, perearstiravi, hooldusravi ning hooldekodu.

Keskuse suuruseks oli planeeritud 3500-4500 ruutmeetrit.




Copy

Märksõnad

Tagasi üles