Leigo kestvussõidul selgusid parimad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leigo kestvussõit.
Leigo kestvussõit. Foto: Erakogu

Otepääl Leigo järvedel võtsid kestvussõidus omavahel mõõtu mootorratturid.

 
Leigo kestvussõitu esimest korda korraldanud Riho Kollist ehk Lärm ütles, et tegemist oli tavapärasest ekstreemsema ettevõtmisega, sest jäärada oli kahe nädala jooksul valmis tehtud kuuele erinevale järvele, mitte ei hõlmanud vaid ühte. „Vaatamata külmale ilmale meelitas võistlus palju inimesi kohale,"oli ta rhul.

Masinaklassis Soolo Open pälvis esikoha Marko Heinmäe, Soolo harrastajatest Vallo Põder. Soolo veteranidest tuli esimeseks Jüri Brauer ning Soolo vabaklassis edestas teisi Riho Kollist.

Kui jääd ja lund veel jagub ning võistlejad huvi tunnevad, on Kollist valmis märtsis ette võtma teise samasuguse võistluse korraldamise. „Siis sõidaksime ehk pimedas," märkis ta. „Tore, et seda võistlust üldse korraldada lubati."

Kestvussõidust võttis osa 60 sportlast, kellel tuli läbida 4,5 kilomeetri pikkune võistlusrada. Võistlus kestis kella 11st 13ni. 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles