Tõrva Rahvakoor kutsub sünnipäevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viis aastat tagasi, 14. septembril 1999 kutsus dirigent Maie Kala tõrvalasi uude koori. Sellel kokkusaamisel sündis Tõrva Rahvakoor. 5. detsembril kell 17 tähistame kontserdiga kammersaalis koori esimest suurt sünnipäeva.

Kõik need aastad on olnud täis rõõmu ja laulu. Võtsime osa Eesti-Soome ühislaulupeost ja laulsime Õllesummeril, osalesime segakooride päeval Võru-Kubijal. Meie koor on esinenud Koorküla ja Hummuli rahvamajas ning Riidaja kabelis. Igal aastal laulame Helme kirikus ja kammersaalis. Ühiskontsert oli koos Eesti Panga kammerkooriga, samuti ka Karksi kirikukooriga.

Koori esimene välisreis oli Norrasse, kus esinesime kirikutes ja hooldekodudes. Tänavu kevadel osalesime Janis Cimze juubeliüritustel Valgas ja Valkas. Suve suursündmus oli osavõtt 24. üldlaulupeost. Viimati esinesime surnutepühal Helme ja Taagepera kirikus.

Sünnipäevaks oleme valmistanud kava, milles tahame oma laulurõõmu kuulajatega jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles